Revista de Evaluare are o nouă prezentare online!

Noutăţi Revista de Evaluare are o nouă prezentare online!
Revista de Evaluare are o nouă prezentare online!

Revista de Evaluare are o nouă prezentare online! Întreaga arhivă este disponibilă acum, gratuit, accesând linkul: https://reval.iroval.ro/.

Revista de Evaluare/ The Valuation Journal este o revistă bilingvă (engleză și română) cu apariţie semestrială, editată de  IROVAL, sub egida ANEVAR.

Revista de Evaluare este un sprijin major atât pentru comunitatea profesională a evaluatorilor, cât şi pentru mediul ştiinţific şi academic. În paginile acestei reviste sunt publicate articole şi studii elaborate de evaluatori şi cadre didactice universitare din ţară şi din străinătate, care abordează probleme teoretice, metodologice şi practice ale evaluării celor patru categorii de proprietate recunoscute de standardele de evaluare.

Această publicaţie se distinge prin faptul că este singura revistă din domeniul economic cu un caracter puternic interdisciplinar, care propune autorilor abordarea unor teme ce vizează evaluarea tuturor tipurilor de bunuri: întreprinderi și active necorporale, bunuri imobile, bunuri mobile și instrumente financiare.

Vă invităm să descoperiţi mai multe pe noua pagină web a revistei!