Acord comunicare cu Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România

Noutăţi Acord comunicare cu Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România
Acord comunicare cu Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România

Stimaţi colegi,

Începând cu data de 25 mai 2018, Uniunea Europeană va pune în aplicare noul regulament privind protecţia datelor: Regulamentul general privind protecţia datelor UE 679/2016 (RGDP/GDPR).  Prin intermediul acestuia se dorește crearea unui cadru legislativ unitar și uniform pe teritoriul Uniunii Europene, care să nu mai necesite măsuri naţionale de implementare si care să asigure un nivel uniform de protecţie pentru persoanele fizice.

Regulamentul General privind Protecţia Datelor (RGDP/GDPR) este foarte important pentru noi iar din acest motiv vă solicităm acordul de a vă ţine la curent cu ultimele știri și noutăţi din viaţa asociaţiei.

În acest sens, vă rugăm să confirmaţi abonarea dumneavoastră la newsletter și la notificările transmise de ANEVAR pentru a putea primi în continuare anunţuri despre conferinţe și programele de pregătire continuă, informări despre situaţia dumneavoastră de membru, precum și alte comunicări de interes.

În cazul în care nu veţi confirma acceptul de a primi în continuare informări din partea ANEVAR, nu veţi mai putea fi la curent cu noutăţile din viaţa asociaţiei și cu cele mai recente știri legate de profesia de evaluator. Pentru confirmare, vă rugăm să completaţi acest acord.

Totodată, vă rugăm să ne ajutaţi să actualizăm datele dvs. de contact. Acestea pot fi actualizate și prin intermediul paginii personale, accesând link-ul membri.anevar.ro.

Vă mulţumim pentru acceptul dumneavoastră de a rămâne în legătură cu noi!

Echipa ANEVAR