Înscriere la examenul de atribuire a calităţii de membru stagiar  

Revista Valoarea, oriunde este ea – Nr. 35/2022

Noutăţi Revista Valoarea, oriunde este ea – Nr. 35/2022
Revista Valoarea, oriunde este ea – Nr. 35/2022

Noul număr al revistei Valoarea, oriunde este ea este disponibil în format .PDF pe site, aici, în pagina personală (resurse.anevar.ro) și în aplicația gratuită mobilă REVISTA VALOAREA.

Din editorial: „Am încercat să unim în această ediție opinii ale autorilor invitați să scrie pe teme cât mai diverse, interviuri și traduceri sau republicări ale unor articole semnate de regretatul nostru coleg, mentor și cercetător în domeniul evaluării, domnul dr. ec. Sorin V. Stan.

Dorim să vă prezentăm în fiecare trimestru cele mai noi informații și sperăm să venim în întâmpinarea nevoii de utilitate prin colecția noastră de articole. Astfel, Radu Timbuș, Președinte ANEVAR & Director Științific Eval Transilvania Consulting, detaliază în articolul său (pagina 6) demersurile inițiate de ANEVAR, cu privire la recentele modificări ale Codului fiscal, în relația cu autoritățile: punctul de vedere oficial al instituției pe care o reprezintă, soluțiile propuse și strategia viitoare de urmărire a procesului de aprobare a Ordonanței 16/2022, prin lege. Articolul Ce se întâmplă cu evaluarea pentru impozitare?, semnat de Adrian Vascu, Președinte ANEVAR 2014-2015 & Senior Partner Veridio, atinge cele mai importante aspecte ale modificărilor recente din OG 16/2022, prin care se schimbă actualul sistem de impozitare a proprietăților, în Codul fiscal. Puteți afla mai multe, de la ce reprezintă Grila notarilor, denumită în prezent „Studiu de piață” și până la nepotrivirea modificărilor cuprinse în propunerea Ministerului Finanțelor cu ce ne-am asumat în PNRR pentru aceeași modificare a sistemului de impozitare.

Vă recomandăm să parcurgeți toate articolele și să ne transmiteți feedback pe adresa de e-mail valoarea@ anevar.ro!” Raluca Slicaru, Editor coordonator