Filiale

Filiala Nord-Est

Filiala Nord-Est

Sediul în Iași, grupează membrii Asociației având domiciliul în județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui. Click pe imagine pentru informațiile de contact ale filialei.

Filiala Sud-Est

Filiala Sud-Est

Sediul în Constanța, grupează membrii Asociației având domiciliul în județele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea. Click pe imagine pentru informațiile de contact ale filialei.

Filiala Sud

Filiala Sud

Sediul în București, grupează membrii Asociației având domiciliul în județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman. Click pe imagine pentru informațiile de contact ale filialei.

Filiala Sud-Vest

Filiala Sud-Vest

Sediul în Craiova, grupează membrii Asociației având domiciliul în județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea. Click pe imagine pentru informațiile de contact ale filialei.

Filiala Vest

Filiala Vest

Sediul în Timișoara, grupează membrii Asociației având domiciliul în județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. Click pe imagine pentru informațiile de contact ale filialei.

Filiala Nord-Vest

Filiala Nord-Vest

Sediul în Cluj-Napoca, grupează membrii Asociației având domiciliul în județele Bihor, Bistrița Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare, și Sălaj. Click pe imagine pentru informațiile de contact ale filialei.

Filiala Centru

Filiala Centru

Sediul în Brașov, grupează membrii Asociației având domiciliul în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. Click pe imagine pentru informațiile de contact ale filialei.

Filiala București

Filiala București

Grupează membrii Asociației având domiciliul în municipiul București și în județul Ilfov. Filiala București are sediul în municipiul București. Click pe imagine pentru informațiile de contact ale filialei.