Proprietăți imobiliare

Informații din piață Proprietăți imobiliare
Banca Națională a României (BNR)

Banca Națională a României (BNR)

Aceste materiale au fost preluate de pe website-ul BNR. Drepturile de autor asupra conţinutului propriu (BNR) publicat pe website sau pe conturile social-media aparţin în totalitate Băncii Naţionale a României.

Institutul Național de Statistică (INS)

Institutul Național de Statistică (INS)

Materialele au fost preluate de pe website-ul INS în baza licenței pentru o guvernare deschisă la care INS a aderat.

Publicațiile conțin informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisă v1.0

Eurostat

Eurostat

Materialele au fost preluate de pe website-ul Eurostat în baza accesului liber la datele și documentele Eurostat, cu mențiunea sursei: © European Union, 1995 – today.

În situația în care se creează noi produse pe baza datelor originale Eurostat, trebuie menționată următoarea notificare:

Analize imobiliare

Analize imobiliare

Responsabilitatea pentru corectitudinea informațiilor cuprinse în analizele de piață publicate în această pagină revine exclusiv autorului/ raportorului, respectiv deținătorilor site-ului analizeimobiliare.ro

Ghidul tranzacțiilor (de la CJ)

Ghidul tranzacțiilor (de la CJ)

O echipă de evaluatori, coordonată de Adrian Vascu, Președintele ANEVAR în perioada 2014-2015, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca a elaborat un ghid realizat pe baza tranzacțiilor imobiliare încheiate între vânzători și cumpărători pe raza municipiului. Acesta este publicat anual.

Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox

Materialele au fost preluate de pe website-ul Cushman & Wakefield Echinox, cu acordul entității. Responsabilitatea pentru corectitudinea informațiilor cuprinse în materialele publicate pe această pagină revine exclusiv autorului/raportorului, respectiv entității Cushman & Wakefield Echinox.

Colliers International

Colliers International

Materialele au fost preluate de pe website-ul Colliers International, cu acordul entității. Responsabilitatea pentru corectitudinea informațiilor cuprinse în materialele publicate pe această pagină revine exclusiv autorului/raportorului, respectiv entității Colliers Intenational.

Darian

Darian

Materialele au fost preluate de pe website-ul Darian, cu acordul entității. Responsabilitatea pentru corectitudinea informațiilor cuprinse în materialele publicate pe această pagină revine exclusiv autorului/raportorului, respectiv entității Darian.