Proprietăți imobiliare

Informații din piață Proprietăți imobiliare
Banca Națională a României (BNR)

Banca Națională a României (BNR)

Aceste materiale au fost preluate de pe website-ul BNR. Drepturile de autor asupra conţinutului propriu (BNR) publicat pe website sau pe conturile social-media aparţin în totalitate Băncii Naţionale a României.

Institutul Național de Statistică (INS)

Institutul Național de Statistică (INS)

Materialele au fost preluate de pe website-ul INS în baza licenței pentru o guvernare deschisă la care INS a aderat.

Publicațiile conțin informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisă v1.0

Eurostat

Eurostat

Materialele au fost preluate de pe website-ul Eurostat în baza accesului liber la datele și documentele Eurostat, cu mențiunea sursei: © European Union, 1995 – today.

În situația în care se creează noi produse pe baza datelor originale Eurostat, trebuie menționată următoarea notificare:

Analize imobiliare

Analize imobiliare

Rapoarte trimestriale privind analiza evoluției pieței imobiliare rezidențiale din România, realizate de AnalizeImobiliare.ro și Imobiliare.ro.

Ghidul tranzacțiilor imobiliare din Cluj-Napoca

Ghidul tranzacțiilor imobiliare din Cluj-Napoca

Rapoarte anuale privind analiza evoluției pieței imobiliare rezidențiale din municipiul Cluj-Napoca.

Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox

Materialele au fost preluate de pe website-ul Cushman & Wakefield Echinox, cu acordul entității. Responsabilitatea pentru corectitudinea informațiilor cuprinse în materialele publicate pe această pagină revine exclusiv autorului/raportorului, respectiv entității Cushman & Wakefield Echinox.

Colliers International

Colliers International

Materialele au fost preluate de pe website-ul Colliers International, cu acordul entității. Responsabilitatea pentru corectitudinea informațiilor cuprinse în materialele publicate pe această pagină revine exclusiv autorului/raportorului, respectiv entității Colliers Intenational.

Darian

Darian

Materialele au fost preluate de pe website-ul Darian, cu acordul entității. Responsabilitatea pentru corectitudinea informațiilor cuprinse în materialele publicate pe această pagină revine exclusiv autorului/raportorului, respectiv entității Darian.

Jones Lang LaSalle (JLL) România

Jones Lang LaSalle (JLL) România

Rapoarte de cercetare privind analiza evoluției pieței imobiliare din România, din perspectiva investitorilor, dezvoltării urbane, spațiilor de birou, proprietăților industriale, proprietăților comerciale.

CBRE România

CBRE România

Rapoarte de cercetare privind analiza evoluției pieței imobiliare din România, din perspectiva investițiilor imobiliare, proprietăților imobiliare comerciale, proprietăților imobiliare industriale.

Knight Frank România

Knight Frank România

Rapoarte de cercetare privind analiza evoluției pieței imobiliare din România, din perspectiva investițiilor imobiliare, proprietăților imobiliare comerciale, proprietăților imobiliare industriale, dezvoltării urbane.

European Mortgage Federation (EMF)

European Mortgage Federation (EMF)

Rapoarte de cercetare privind analiza piețelor imobiliare rezidențiale din Europa, din perspectiva prețurilor locuințelor, ofertei de locuințe și finanțării achizițiilor de locuințe prin creditare.

Avison Young România

Avison Young România

Rapoarte de cercetare privind analiza pieței imobiliare din România, din perspectiva investițiilor imobiliare, impozitării proprietăților imobiliare, proprietăților imobiliare comerciale, proprietăților imobiliare industriale, proprietăților imobiliare rezidențiale și bunurilor de artă.